De Grivelletjes in Australië

Aangekomen in Singapore

We liepen langs wat free internet computers hier op het vliegveld van Singapore, er was er eentje vrij, dus meteen maar even een blogje.

Vanmiddag ... oh nee, dat is a weer gisterenmiddag ... kwart voor 2 Nederlandse tijd zijn we vertrokken en nu, geen idee hoeveel later zijn we zo'n 10.000 km verder. Pff, wat een eind vliegen was dat zeg. Volgens Theo zijn we nu ongeveer op de helft. Ik hoop dat hij het fout heeft, dat we daar al,liefstruim, overheen zijn.

We hebben alle drie redelijk goed kunnen slapen vannacht.dus we zijn redelijk fit.

Merel mocht na de landing nog even in de cockpit kijken. Dus wij met de hele familie de trap op, door de eerste klas. Daar wil ik volgende keer ook wel zitten. Leuke foto's van gemaakt.

We gaan zo even een beetje over het vliegveld scharrelen (dat kunnen we onderhand heel goed) en dan vliegen we over 3 uur, 8 uur 's avonds plaatselijke tijd, door naar Sydney.

Ha, ik kijk daar nu al naar uit: in een hotel en dan horizontaal slapen. Heerlijk lijkt me dat weer eens. En een douche nemen... Of een duik in het zwembad ....

Nicoline

Zo'n onwijze lange vlucht lijkt me toch wel een opgave, hoor. Ik vind vluchten van en naar de V.S. al plenty lang genoeg, en da's maar 8 uur. Kan me voorstellen dat je wel zin hebt om horizontaal te slapen. Ik hoop trouwens nog altijd dat Frank een hotemetoot wordt bij een of andere luchtvaartmaatschappij en ons dan gratis 1e klas kan laten vliegen :-)

Eric

En, Theo, is Singapore in de afgelopen 26 jaar erg veranderd :-)?

Blij te horen dat jullie een beetje hebben kunnen slapen, dat is het belangrijkste op deze lange vluchten. Sorry Sas, in Singapore ben je maar iets over de helft. Afstand Amsterdam-Singapore is 10.481 km en afstand Singapore - Sydney is 6.296 km (volgens mapcrow.info)... Dus je moet nog ietsje verder als van Amsterdam naar Baltimore (6.131)

Buurtjes op de camping

Hoi daar,

Wat hoorde ik van Jan, misschien emigreren?
Maar goed, dat horen we binnenkort wel.
Heel veel plezier in de komende tijd daar!
Btw......wie maait het gras op de camping. ;)

Groetjes vanuit een eindelijk zonnig Smerdiek.

John